Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- • Bestellingen geplaatst van ma t/m vr voor 13:00 worden dezelfde dag verzonden • Vanwege drukte kan het iets langer duren voordat je bestelling wordt verzonden dan je van ons gewend bent

TERUG NAAR OVERZICHT
13-05-2024

Win een orchestra strandstoel!

Zie jij jezelf al zitten op een heerlijke Orchestra strandstoel? Bestel het proefpakket van Orchestra of Angels 0.4 en je maakt automatisch kans! Onze Orchestra of Angels 0.4 is terug! En om dit te vieren geven wij een gratis strandstoel weg! Hoe maak je kans? Bestel een van proefpakket van de Orchestra 0.4 & that's it! Wij verloten 1 strandstoel onder alle bestellers van het proefpakket, wie weet ben jij de gelukkige!

Win een orchestra strandstoel! afbeelding

Zie jij jezelf al zitten op een heerlijke Orchestra strandstoel? Bestel het proefpakket van Orchestra of Angels 0.4 en je maakt automatisch kans!
Onze Orchestra of Angels 0.4 is terug! En om dit te vieren geven wij een gratis strandstoel weg! Hoe maak je kans? Bestel een van proefpakket van de Orchestra 0.4 & that’s it! Wij verloten 1 strandstoel onder alle bestellers van het proefpakket, wie weet ben jij de gelukkige!

Wat. zit er in het pakket?

  • 2 blikken Orchestra of Angels 0.4 (New England IPA – 6,4%)
  • 1 fles Orchestra of Angels (Non-alcoholische NEIPA – 0,4%)
  • 1 paar Orchestra sokken
  • Proefformulier

Gerelateerde nieuws

Product toegevoegd aan winkelwagen