Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- • Bestellingen geplaatst van ma t/m vr voor 13:00 worden dezelfde dag verzonden

TERUG NAAR OVERZICHT
04-03-2024

Geniet van de perfecte combinatie van eten en bier tijdens je Paasbrunch!

De Paasbrunch is een heerlijke gelegenheid om te genieten van lekker eten én natuurlijk van heerlijke bieren. Bij Lighttown Brewers hebben we speciaal voor jou een aantal verrukkelijke bier-spijscombinaties samengesteld die perfect passen bij jouw Paasbrunch. Laat je inspireren en verras je gasten met deze smaakvolle combinaties.

Geniet van de perfecte combinatie van eten en bier tijdens je Paasbrunch! afbeelding

Of je nu kiest voor de intense smaak van espresso, de verfijning van bloemige tonen of de frisheid van tropische vruchten, met onze biercocktailpakketten wordt jouw Paasbrunch gegarandeerd een succes. Bestel nu en ontdek zelf de unieke smaken. Cheers op een smaakvolle en gezellige Pasen

Easter Eggs Benedict met een Session IPA

Combineer je Eggs Benedict met een Session IPA, bijvoorbeeld Fine Fleur van 100 Watt. De citrusachtige hopnoten van de Session IPA gaan perfect samen met de romige hollandaisesaus en de hartige smaak van de eieren. De lichte body van de IPA snijdt door het vet van de hollandaisesaus, waardoor elke hap een waar genot wordt.

Gerookte zalm met roomkaas op toast met een witbier

Ga voor de combinatie van zalm en roomkaas met De Witte Koning van Stadsbrouwerij013. Het verfrissende karakter van het witbier past uitstekend bij de delicate smaak van gerookte zalm en de romige textuur van de roomkaas. De lichte kruidigheid van het bier vult de kruiden in de zalm aan, waardoor deze combinatie een ware traktatie is.

Spinazie- en geitenkaasquiche met een Blonde Ale

De moutige en licht fruitige tonen van de 40 Watt Blonde Ale complementeren perfect de romige geitenkaas en de aardse smaak van spinazie. Het koolzuur reinigt het palet na elke hap, waardoor je telkens weer kunt genieten van de volgende smaakexplosie.

Asperges met een Saison

De kruidige en licht fruitige smaken van de Nõn Lã saison passen uitstekend bij de subtiele bitterheid van de asperges. Het verfrissende karakter van het bier balanceert de aardse smaken van de asperges, waardoor deze combinatie een ware delicatesse wordt.

Gevulde chocolade croissants met een Stout

De rijke, geroosterde smaken van de Total Blackout stout vullen perfect de diepe chocoladesmaken van de croissants aan. De lichte zoetheid van de Stout contrasteert mooi met de bitterzoete chocolade, waardoor deze combinatie een waar dessertparadijs wordt.

Ontdek onze biercocktailpakketten voor een extra feestelijke touch!

Naast deze heerlijke bier-spijscombinaties hebben we speciale biercocktailpakketten samengesteld voor een feestelijke Paasbrunch. Ontdek onze Espresso Blackout Bliss, Gin & Fleur Finesse en Tropical Luminosity Fusion en voeg een unieke twist toe aan je Paasbrunch. Bestel nu en laat je gasten versteld staan van de verrassende smaken en beleving.

Wil je meer weten over onze biercocktailpakketten? Klik dan hier om ze te ontdekken!

Geniet van een smaakvolle en gezellige Paasbrunch met Lighttown Brewers!

Gerelateerde nieuws

Product toegevoegd aan winkelwagen