Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- • Bestellingen geplaatst van ma t/m vr voor 13:00 worden dezelfde dag verzonden

TERUG NAAR OVERZICHT
01-03-2024

Ontdek onze heerlijke biercocktailpakketten voor de ultieme Paasbrunch!

Het is bijna Pasen en dat betekent tijd voor gezelligheid, lekker eten en natuurlijk heerlijke drankjes. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we drie fantastische biercocktailpakketten samengesteld, elk met een unieke smaak en karakter. Maak kennis met onze exclusieve creaties van Van Moll, 100 Watt en Stadsbrouwerij 013 en laat je verrassen door een explosie van smaken en beleving. Onmisbaar voor een verrassende Paasbrunch, als je het ons vraagt.

Ontdek onze heerlijke biercocktailpakketten voor de ultieme Paasbrunch! afbeelding

Van Moll – Espresso Blackout Bliss

Voor degenen die van een krachtige smaak houden, hebben we de Espresso Blackout Bliss van Van Moll. Dit pakket bevat een blikje Total Blackout bier en een flesje cocktailmix met wodka, suikersiroop en espresso. Garneer de cocktail met wat koffiebonen voor een extra kick en geniet van de diepe, rijke smaken die perfect samenkomen tijdens de Paasbrunch.

100 Watt – Gin & Fleur Finesse

Voor een verfijnde en elegante touch aan je brunch, kies je voor de Gin & Fleur Finesse van 100 Watt. Dit pakket bevat een flesje cocktailmix met Floral Gin, Elderflower siroop en water, samen met een flesje Fine Fleur bier. Maak de cocktail compleet met wat droogbloemen voor een prachtige presentatie en laat je gasten genieten van de subtiele bloemige smaken.

Stadsbrouwerij013 – Tropical Luminosity Fusion

Voor een tropische en verfrissende ervaring tijdens de Paasbrunch, raden we de Tropical Luminosity Fusion van Stadsbrouwerij013 aan. Dit pakket bevat een flesje Lumunus bier en een flesje cocktailmix met passievrucht likeur, jus d’orange en limoensap. Voeg een gedroogd sinaasappelschijfje toe voor een zonnige garnituur en laat je gasten wegdromen naar exotische oorden terwijl ze genieten van deze heerlijke biercocktail.

Of je nu kiest voor de intense smaak van espresso, de verfijning van bloemige tonen of de frisheid van tropische vruchten, met onze biercocktailpakketten wordt jouw Paasbrunch gegarandeerd een succes. Bestel nu en ontdek zelf de unieke smaken. Cheers op een smaakvolle en gezellige Pasen!

Op zoek naar meer inspiratie voor je Paasbrunch? Ontdek onze andere bieren en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.

Gerelateerde nieuws

Product toegevoegd aan winkelwagen