Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- • Bestellingen geplaatst van ma t/m vr voor 13:00 worden dezelfde dag verzonden

TERUG NAAR OVERZICHT
12-12-2023

Wanderlust wint Zilveren Medaille bij Brussels Beer Challenge

In de wereld van ambachtelijk bier, waar innovatie en traditie hand in hand gaan, heeft Lighttown Brewers een opmerkelijke prestatie neergezet. Onze trots, de Wanderlust, heeft onlangs een zilveren medaille in de wacht gesleept bij de prestigieuze Brussels Beer Challenge. Dit is niet alleen een erkenning van onze toewijding aan kwaliteit, maar ook een moment van nationale trots.

Wanderlust wint Zilveren Medaille bij Brussels Beer Challenge afbeelding

In de wereld van ambachtelijk bier, waar innovatie en traditie hand in hand gaan, heeft Lighttown Brewers een opmerkelijke prestatie neergezet. Onze trots, de Wanderlust, heeft onlangs een zilveren medaille in de wacht gesleept bij de prestigieuze Brussels Beer Challenge. Dit is niet alleen een erkenning van onze toewijding aan kwaliteit, maar ook een moment van nationale trots.

De Brussels Beer Challenge: Een prestigieus podium voor ambachtelijk bier

De Brussels Beer Challenge staat bekend als een van de meest competitieve internationale bierwedstrijden, waar ambachtelijke bieren van wereldklasse worden beoordeeld. De zilveren medaille van Wanderlust in deze competitie bevestigt de positie van Lighttown Brewers als een topbrouwerij in de ambachtelijke bierwereld.

Wanderlust: Meer dan een ambachtelijk bier

Wanderlust is niet zomaar een bier; het is een verhaal van passie, vakmanschap en avontuur. Geïnspireerd door de geest van ontdekking, combineert dit bier de beste ingrediënten met een unieke brouwstijl. Het resultaat is een bier dat niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook de verbeelding.

Een smaakervaring die imponeert

Wat maakt Wanderlust zo speciaal? Het begint met de selectie van de fijnste mouten en hoppen. De balans tussen zoetheid en bitterheid is zorgvuldig afgestemd, wat resulteert in een rijk en complex smaakprofiel. De subtiele aroma’s en de verfijnde afdronk maken het een favoriet onder bierliefhebbers. En dat allemaal met een alcoholpercentage van nog minder dan 0,5%!

Een bekroning van kwaliteit en innovatie

De zilveren medaille bij de Brussels Beer Challenge is een bevestiging van de kwaliteit van Wanderlust. Deze erkenning is het resultaat van jarenlange toewijding aan het brouwen van het perfecte bier. Het is een eer om naast enkele van de beste bieren ter wereld te staan.

Nederlandse biercultuur op de wereldkaart

Deze overwinning bij de Brussels Beer Challenge is niet alleen belangrijk voor Van Moll en Lighttown Brewers, maar ook voor de Nederlandse biercultuur. Het toont aan dat Nederlandse brouwerijen kunnen concurreren op het hoogste niveau en erkend worden in internationale competities. Het is een stimulans voor ons en andere lokale brouwerijen om te blijven innoveren en de grenzen van het brouwen te verleggen.

Kwaliteitsbelofte aan onze klanten

Voor onze klanten betekent deze medaille de zekerheid dat ze genieten van een van de beste bieren ter wereld. Het is een belofte van kwaliteit en een garantie dat elke slok van Wanderlust een unieke ervaring is.

De toekomst van Lighttown Brewers: Innovatie en traditie

Deze erkenning is slechts het begin. Bij Lighttown Brewers zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken en het verbeteren van onze brouwprocessen. Onze passie voor bier en onze toewijding aan kwaliteit blijven de drijvende krachten achter ons succes.

Vier met ons de zilveren medaille van Wanderlust

De zilveren medaille voor Wanderlust bij de Brussels Beer Challenge is een moment van trots en vreugde voor iedereen bij Lighttown Brewers. Het is een erkenning van onze inspanningen en een inspiratie om te blijven streven naar uitmuntendheid. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze reis en te genieten van de unieke smaken die we te bieden hebben.

Gerelateerde nieuws

Product toegevoegd aan winkelwagen