Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- • Bestellingen geplaatst van ma t/m vr voor 13:00 worden dezelfde dag verzonden

Ontdek onze merken

van Moll
Craftbeer

100 watt
brewery

stadsbrouwerij
013

Limited edition

Smaakprofiel

Army of darkness

IPA9,9%Blik 33cl
Jopen reisde voor deze collab af naar onze nieuwe Lighttown Brewers brouwerij…. en het resultaat mag er wezen! Army of Darkness is ondanks zijn 10% alcohol toch een frisse, doordrinkbare black IPA geworden. Met een vleug koffie en chocolade, maar vooral ook een heel leger aan hoptonen van rood fruit als bessen, aardbeien en frambozen. En natuurlijk ontbreken de tonen van citrus en tropisch fruit niet.

lighttown brewers is de nieuwe, gezamenlijke brouwerij van 100 watt brewery, van moll craft beer en stadsbrouwerij 013

Sinds kort is Lighttown Brewers up en running! Onze gloednieuwe brouwerij in Eindhoven. We waren ervan overtuigd dat een samenwerking in de vorm van een gezamenlijke brouwerij, waarbij ieder haar eigen identiteit én bier behoudt, alleen maar voordelen zou opleveren.

Samen brouwen we jaarlijks heel wat mooie bieren, karaktervolle bieren waarmee we je graag verrassen. Of je nu onze core-ranges wil ontdekken of op zoek bent naar verfrissende hopbommen, rijke en dikke stouts, fruitige sours of vatgerijpte bieren… Alle bieren zijn op de webshop te bestellen!

Nieuwe bieren

Smaakprofiel

Too Wild To Be Mild

Ale7,2%Fles 33cl
Samen met onze vrienden uit Preston van Chain House Brewing Co hebben we de koppen bij elkaar gestoken om de simpele dingen in het leven te vieren, zoals een Mild Ale. Een Britse stijl van 3-3,5%, zowel toegankelijk als complex maar waar de mouten mogen schitteren. Rebels als we zijn hebben we een imperial variant gemaakt. Middels stevige tonen van karamel, vergezeld van toefjes koffie, rozijnen en geroosterde noten. Je zou kunnen zeggen dat dit bier een beetje te wild is geworden om mild te zijn.  

Product toegevoegd aan winkelwagen