Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- • Bestellingen geplaatst van ma t/m vr voor 13:00 worden dezelfde dag verzonden • Vanwege drukte kan het iets langer duren voordat je bestelling wordt verzonden dan je van ons gewend bent

TERUG NAAR OVERZICHT
09-05-2024

Orchestra of Angels 0.4 is terug!

Na een succesvolle lancering van onze nieuwe non-alcoholic NEIPA, die binnen no-time de schappen uit vloog, kunnen we je weer blij maken. Onze Orchestra of Angels 0.4% is nu als vaste waarde in ons assortiment toegevoegd en dus áltijd beschikbaar. Als je op zoek bent naar een alcoholvrij bier met dezelfde geweldige IPA-smaak, zoek dan niet verder. Orchestra of Angels 0.4 is, net als haar oorspronkelijke zusje, een waar kunstwerk. Ze is uitermate sappig en heeft een hazy look. Wordt dit volgens jou ook een prijswinnaar?

Orchestra of Angels 0.4 is terug! afbeelding

Na een succesvolle lancering van onze nieuwe non-alcoholic NEIPA, die binnen no-time de schappen uit vloog, kunnen we je weer blij maken. Onze Orchestra of Angels 0.4% is nu als vaste waarde in ons assortiment toegevoegd en dus áltijd beschikbaar. Als je op zoek bent naar een alcoholvrij bier met dezelfde geweldige IPA-smaak, zoek dan niet verder. Orchestra of Angels 0.4 is, net als haar oorspronkelijke zusje, een waar kunstwerk. Ze is uitermate sappig en heeft een hazy look. Wordt dit volgens jou ook een prijswinnaar?

Bestel nu het proefpakket van Orchestra of Angels

Ontdek de non-alcoholische NEIPA; Orchestra of Angels 0.4 van 100 Watt Brewery. Bestel ons proefpakket en ontvang 2 blikken Orchestra 0.4 en een fles van onze originele NEIPA. Daarnaast zit er ook een collectors item in dit pakket: de kleurrijke Orchestra sokken, een must-have voor een Orchestra liefhebber! De eerste 50 bestellingen ontvangen gratis Orchestra sokken dus bestel nu snel!

Er komt nog een leuke winactie aan, houdt onze socials en website in de gaten!

Gerelateerde nieuws

Orchestra of Angels 0.4 a 09-05-2024

Orchestra of Angels 0.4 is terug!

Naar bericht
banner blogpost 02-11-2023

2 nieuwe barrel aged bieren

Naar bericht

Product toegevoegd aan winkelwagen