Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- • Bestellingen geplaatst van ma t/m vr voor 13:00 worden dezelfde dag verzonden • Vanwege drukte kan het iets langer duren voordat je bestelling wordt verzonden dan je van ons gewend bent

TERUG NAAR OVERZICHT
02-11-2023

2 nieuwe barrel aged bieren

Vandaag releasen we twee nieuwe barrel aged bieren van 100 Watt Brewery: Non de Jus BA 45YO Calvados en 400 Volt BA Caol Ila. Allebei de bieren zijn niet onbekend met het Barrel-Aged proces maar nu verrassen we je graag weer met twee unieke versies.

2 nieuwe barrel aged bieren afbeelding

Vandaag releasen we twee nieuwe barrel aged bieren van 100 Watt Brewery: Non de Jus BA 45YO Calvados en 400 Volt BA Caol Ila. Allebei de bieren zijn niet onbekend met het Barrel-Aged proces maar nu verrassen we je graag weer met twee nieuwe unieke exemplaren.

  • Non de Jus! BA 45YO Calvados
    Barrel-Aged Cereal Tripel // 8,8%
    Voor deze editie van onze Non de Jus! Hebben we een appèl gedaan op de koning van de fruitdistillaten, namelijk; Calvados. De vaten van dit Franse appeldestillaat hebben ons al meermaals prachtige barrel-aged bieren opgeleverd. Nu was het de beurt aan onze Non de Jus. Je zou kunnen stellen dat dit bier oprecht een van onze oogappeltjes is geworden. De geur van appels komt je tegemoet, waarna de eerste slok van dit stevige, licht-kruidige bier met een subtiele honingtoets je mee op smaaktournée neemt naar warmere oorden. Non de Jus! Bon voyage!
  • 400 Volt BA Caol Ila
    Barrel-Aged Russian Imperial Stout // 10%

    Terug naar Islay, want onze 400 Volt doet het altijd geweldig met vaten afkomstig van dat kleine eilandje in Schotland. Caol Ila hadden we nog niet gehad en derhalve was het een no-brainer toen we aan ‘peated’ vaten van deze distilleerderij konden komen. Deze editie is volgens ons één van de betere in het illustere leven van 400 Volt. Een geweldige balans tussen chocola, koffie, turf en hout met als bonus een glorieus warm en vol karakter.

Benieuwd geworden? Trakteer jezelf op deze mooie barrel aged bieren en bestel ze in onze webshop.

Gerelateerde nieuws

Orchestra of Angels 0.4 a 09-05-2024

Orchestra of Angels 0.4 is terug!

Naar bericht
banner blogpost 02-11-2023

2 nieuwe barrel aged bieren

Naar bericht

Product toegevoegd aan winkelwagen