Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- • Bestellingen geplaatst van ma t/m vr voor 13:00 worden dezelfde dag verzonden • Vanwege drukte kan het iets langer duren voordat je bestelling wordt verzonden dan je van ons gewend bent

Contractbrouwen

Brouw je bier bij Lighttown Brewers

Contractbrouwen

Er bestaat in onze Lighttown Brewers brouwerij ook de mogelijkheid voor contractbrouwen. Ben je als ambitieuze brouwerij op zoek naar een serieuze partij die zowel kennis, kunde en een grote passie voor bier heeft en ook top notch apparatuur heeft voor brouwen en afvullen (zowel fles als blik) neem dan gerust contact met ons om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Over Lighttown Brewers

Sinds kort is Lighttown Brewers up en running! Onze gloednieuwe brouwerij in Eindhoven. We waren ervan overtuigd dat een samenwerking in de vorm van een gezamenlijke brouwerij, waarbij ieder haar eigen identiteit én bier behoudt, alleen maar voordelen zou opleveren.

Samen brouwen we jaarlijks heel wat mooie bieren, karaktervolle bieren waarmee we je graag verrassen. Of je nu onze core-ranges wil ontdekken of op zoek bent naar verfrissende hopbommen, rijke en dikke stouts, fruitige sours of vatgerijpte bieren… De afgelopen jaren zijn maar liefst 24 van onze bieren bekroond met een medaille!

Ontdek onze merken

van Moll
Craftbeer

100 watt
brewery

stadsbrouwerij
013

Laatste nieuws

strandstoel banner aaa 13-05-2024

Win een orchestra strandstoel!

Naar bericht
Orchestra of Angels 0.4 a 09-05-2024

Orchestra of Angels 0.4 is terug!

Naar bericht

Product toegevoegd aan winkelwagen