Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- • Bestellingen geplaatst van ma t/m vr voor 13:00 worden dezelfde dag verzonden

TERUG NAAR OVERZICHT
30-11-2023

Orchestra of Angels staat in Nederlands Favoriete Bierlijst

Met veel trots mogen wij mededelen dat de Orchestra of Angels van 100 Watt Brewery mee is genomen in Nederlands favoriete bierlijst! In het onderstaande artikel geschreven door Tim Skelton, panellid van Nederlands Favoriete Bier Lijst 2023 wordt onze Orchestra of Angels de hemel in geprezen. ”Er zijn de afgelopen jaren zoveel in Nederland gebrouwen […]

Orchestra of Angels  staat in Nederlands Favoriete Bierlijst afbeelding

Met veel trots mogen wij mededelen dat de Orchestra of Angels van 100 Watt Brewery mee is genomen in Nederlands favoriete bierlijst! In het onderstaande artikel geschreven door Tim Skelton, panellid van Nederlands Favoriete Bier Lijst 2023 wordt onze Orchestra of Angels de hemel in geprezen.

”Er zijn de afgelopen jaren zoveel in Nederland gebrouwen hazy of New England IPA’s op de markt gekomen, dat om op te vallen tussen de massa, moet het bier uitstekend zijn. Bovendien moet ik zachtjes zeggen dat ik zelden voor een NEIPA kies. Te vaak vind ik ze te scherp, of te plakkerig.

Maar dit Orchestra of Angels van 100 Watt trok nog steeds mijn aandacht. Het is wat anders. Het is schoon, fruitig en fris.   En nog belangrijker, het is mooi in balans, en prikkelt de smaakpapillen op de juiste manier.

Met andere woorden: een modern bier, en een hemelse symfonie voor het gehemelte.

Als trotse Eindhovenaar van meer dan drie decennia ben ik er bijzonder blij om dit een streekbier te mogen noemen.

Jaren lang hadden we in onze stad geen brouwers meer. Gelukkig, zo’n 10 jaar geleden, heeft Rob Bours (ook met, ik moet eerlijk zeggen, enkele andere pioniers) nieuwe leven gebracht in de zogenoemde bierwoestijn.

Dus, deze nominatie is in eerste instantie voor Rob en zijn fantastich bier. Maar het is ook voor iedereen die heeft bijgedragen aan het prachtige Eindhovense biercultuur van tegenwoordig”

Dit artikel is afkomstig van de website van Nederlands Favoriete Bier Lijst.

Benieuwd geworden? Trakteer jezelf op onze prijswinnende Orchestra Of Angels en bestel dit bier in onze webshop.

Gerelateerde nieuws

DSC_6075-2 07-11-2023

Opgebokt! review

Naar bericht

Product toegevoegd aan winkelwagen